l. Akademi Çalıştayımız Gerçekleştirildi

l. Akademi Çalıştayımız Gerçekleştirildi

Vakfımıza bağlı Yenidoğu Okulları, Palet Okulları ve İrfan Okulları’nın eğitimcileri l. Akademi Çalıştayında bir araya gelerek 2023-2024 eğitim öğretim yılının hazırlıklarını sürdürdü.

Çalıştay; YETEV Okulları Genel Müdürümüz Sayın Hayati Oktay, Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan ile YETEV Genel Sekreterimiz Sayın Mahir Kaya’nın açılış konuşmaları ile başladı. Ardından Doç. Dr. Ali Murat Kırık’ın “Eğitim ve Yapay Zeka” adlı sunumu, Dr. Öğr. Üyesi H. Ahmet Yıldırım ile Dr. Öğr. Üyesi M. Yasin Ulukuş’un “Güncel Teknolojik Gelişmeler ve Eğitimcinin Rolü” konulu paneli ve atölye çalışmaları ile devam etti. 

Çalıştay; Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi İletişim Dairesi Başkanı Sayın Gökhan Yücel’in “Yapay Zeka, Öğrenme ve Öğretmen” sunumu, yöneticilerimizin fikir alışverişinde bulunması ve yeni eğitim öğretim yılı için iyi dileklerin iletilmesi ile son buldu.

Çalıştaya katılım sağlayan eğitimcilerimize teşekkür ediyor; 2023-2024 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve vakfımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Haber Fotoğrafları

23 Ağustos 2023 Vakıftan Haberler Bu sayfayı paylaşın: