YETZ22 Sona Erdi

YETZ22 Sona Erdi

Eğitim teknolojileri alanındaki değişimleri konuşmak, değerlendirmek ve yeniliklere öncülük edebilmek amacıyla “Metaverse & Eğitim” temasıyla 3. sünü düzenlediğimiz YETEV Eğitim Teknolojileri Zirvesi (YETZ22), değerli konuklarımızın katılımıyla Yenidoğu Okulları Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleştirildi. 

Zirvemiz YETEV Okulları Genel Müdürümüz Sayın Hayati Oktay ve YETEV Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan’ın açılış konuşmalarıyla başlayıp; alanında uzman konuklarımızın panel konuşmaları, uzman eğitimci ve öğretmenlerin birbirinden önemli konuları ele aldığı atölyeleri ve sunumları ile devam etti. Gün boyu süren zirvemiz kapanış oturumu ve sürpriz hediyelerin olduğu çekilişli etkinliğimiz ile son buldu. 

Zirvemize katılımlarıyla bizleri şereflendiren YETEV Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan’a, YETEV Okulları Genel Müdürümüz Sayın Hayati Oktay’a ve değerli bilgileriyle katılımcılarımızı aydınlatan panelistlere, uzman eğitimcilere, öğretmenlere, tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. 


Haber Fotoğrafları

22 Ekim 2022 Vakıftan Haberler Bu sayfayı paylaşın: