İTÜ Heyeti Palet Türk Müziği İlkokulu'nu Ziyaret Etti

İTÜ Heyeti Palet Türk Müziği İlkokulu'nu Ziyaret Etti

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü ve Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, Türkiye'nin İlk Türk Müziği İlkokulu olan Palet Türk Müziği İlkokulu’nu ziyaret etti.

Palet Türk Müziği İlkokulu Kurucusu Necmeddin Bilal Erdoğan, Palet Türk Müziği İlkokulu Kurucu Temsilcisi Yüce Gümüş ve YETEV Okulları Akademik Direktörü Sacit Ünal, İTÜ Heyetini okulumuzda kabul ettiler.

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Koyuncu, İTÜ Türk Musikîsi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof.Dr. Ali Tüfekçi, İTÜ Türk Musikîsi Devlet Konservatuarı Çalgı Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Hatice Doğan Sevinç ve İTÜ Türk Musikîsi Devlet Konservatuarı Müzik Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Tunç Buyruklar okulumuzu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Palet Türk Müziği İlkokulu ve İTÜ Türk Musikîsi Devlet Konservatuarı arasında gerçekleştirilecek işbirliği protokolleri için istişarelerin yapıldığı tanışma toplantımız bizlere bir kez daha gösterdi ki Türk Müziği alanındaki çalışmalarımız ile ülkemizin geleceği çocuklarımız için her geçen gün daha iyi çalışmalara imza atacağız.

Haber Fotoğrafları

28 Aralık 2020 Vakıftan Haberler Bu sayfayı paylaşın: