2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı YETEV Okulları Yönetici Çalıştayı Tamamlandı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı YETEV Okulları Yönetici Çalıştayı Tamamlandı
Vakfımıza bağlı okullarımızın yöneticileri 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde düzenlenen “Yönetici Çalıştayı”nda bir araya geldi.

Şile İncekum Macerapark’ta gerçekleşen çalıştay Genel Müdürümüz Hayati Oktay’ın açılış konuşması ve YETEV Genel Sekreteri Mahir Kaya’nın “YETEV İşleyişi ve Süreçleri” ile ilgili açıklamalarıyla başladı. Çalıştay; YETEV İnsan Kaynakları Müdürü Oya Alhan’ın “Yazılı İletişim Kültürü”, YETEV Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Caner Ömer Tuncer’in “Kurumsal İletişim ve Medya” adlı bilgilendirme sunumu, akademik kadromuzdaki yöneticilerimizin hizmet içi çalışmalara yönelik yaptığı sunumlar ile Yenidoğu Okulları Bahçeşehir Kampüsü İlkokul Müdür Yardımcısı Mert Demir’in “Atomik Alışkanlıklar” adlı kitabın analiz sunumu ve Dr. Hüseyin Çırpan’ın “Eğitim – Rol Model ve Güvenen Yönetici” adlı eğitimiyle devam etti. Çalıştay yöneticilerimizin fikir alışverişinde bulunması ve yeni eğitim öğretim yılı için iyi dileklerini iletilmesi ile son buldu.

Çalıştayımıza katılan değerli yöneticilerimize teşekkür ediyor; 2022-2023 eğitim öğretim yılının tüm eğitimcilerimize, çalışanlarımıza ve vakfımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Haber Fotoğrafları

11 Ağustos 2022 Vakıftan Haberler Bu sayfayı paylaşın: