Mütevelli Heyeti Başkanımızdan Pendik BİLSEM’e Ziyaret

Mütevelli Heyeti Başkanımızdan Pendik BİLSEM’e Ziyaret

Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan, özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında olmaları ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak üzere faaliyetlerini sürdüren Pendik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi’ni (BİLSEM) ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete, Necmeddin Bilal Erdoğan’ın yanı sıra Pendik Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ferhat Dere ile YETEV Okulları Genel Müdürümüz Hayati Oktay da katıldı.

Ziyarette Necmeddin Bilal Erdoğan özel yetenekli öğrencilere hediyeler verdi.

Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Necmeddin Bilal Erdoğan, "BİLSEM Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli yetenekleri olan çocuklarımıza hizmet veriyor. Her geçen sene gelişen bir proje ve gerçekten katılan çocuklarımızın ailelerinde ve çocuklarımızda çok ciddi kabul görmüş bir proje. Türkiye'nin geleceğine derinlemesine yatırım yapan Milli Eğitimin projelerinden bir tanesi. Bakanlığımızı bu projeden dolayı tebrik ediyoruz. Buna destek veren, çocukları buralara getiren anne ve babalarımız da tebrik ediyoruz. Buralarda emek veren çocuklarımızı da gözlerinden öpüyorum. Burada içinde bulunduğumuz Pendik BİLSEM yaklaşık bin çocuğumuza hizmet veriyor. Biz YETEV olarak dört yıl önce BİLSEM buraya geldiği zaman buranın kiracısıydık ve o kiracı durumumuzu devam ettirerek buraya bir destek vermiş olduk. Bugün de hem buradaki çocuklarımıza hediye takdim etmiş olduk, hem de yetkili arkadaşlarla konuştuk. Buradaki BİLSEM yeni ve daha geniş mekanına geçtiği zaman orada da ihtiyaç olabilecek bazı tedarik ve katkıları vakfımız tarafından sağlayabileceğimizi söyledik. Gerçekten BİLSEM projesinin kamuoyunda hakkıyla bilinmediğini düşünüyorum. Bunun da bilinmesine bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedim” dedi. 

Haber Fotoğrafları

09 Aralık 2023 Vakıftan Haberler Bu sayfayı paylaşın: